nov
29
2023

Affärsmöjligheter för livsmedelsbranschen

Vi bjuder in till träff med Livsmedelsklustret och ses på Bahnhof i Lidköping. Denna gång lägger vi fokus på nya affärsmöjligheter för livsmedelsbranschen. 

Vi kommer att få lyssna till Ingi Jonasson, ny VD hos Science Park Skövde, som ger en mycket inspirerande och intressant föreläsning kring restprodukter, ”Zero Waste” hur kan det skapa nya lönsamma affärer för livsmedelsbranschen? En mycket tänkvärd och intressant föreläsning som ger inspiration att arbeta mot nya möjligheter. Vid senaste träffen pratade vi om behovet att lyfta livsmedelsbranschen i avseende att visa vilka yrken man kan ha på ett livsmedelsföretag. Vi kommer att prata vidare om det under punkten Kompetens och utbildningsfrågor.

När: 29 november

Var: Bahnhof, Sockerbruksgatan 1, 531 40 Lidköping

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är företagare, livsmedelsproducent, rådgivare, entreprenör eller intressent.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Lidköpings kommun, SLU Holding, Lantmännen, Science Park Skövde och Agroväst Gröna Möten.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se.

Anmälan: senast 26 november via Lidköpings kommuns hemsida.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste