Nytt kontor i Hallstahammar

I början av december kommer Fyrklövern att öppna sitt elfte kontor i Sverige. Denna gång i Hallstahammar.

Den 4 december öppnar Fyrklövern ett kontor i Hallstahammar. Från vänster: Maria Käck, Hanna Danielsson, Sara Andersson, Terese Thor, Therese Fredriksson, Lena Sjöberg, Anne-Lie Moberg och Elisabeth Landegren. Foto: Fyrklövern

Fyrklövern är ett företag som sysslar med rådgivning inom ekonomi och juridik. Det nya kontoret i Hallstahammar blir deras tredje etablering i Västmanland och alltså deras elfte totalt.

– Vår etablering i Hallstahammar är ett strategiskt steg i Fyrklöverns tillväxtplan, och vi är entusiastiska över möjligheterna här, säger Lars Bjerke, vd Fyrklövern, i ett pressmeddelande.

På det nya kontoret kommer det till en början att jobba åtta ekonomer, men målet är att utöka till tio medarbetare inom två år.

– Vårt mål är att tillhandahålla personlig och skräddarsydd rådgivning till varje kund. Vi drar nytta av vår breda expertis inom nätverket, inklusive juridik och skattekompetens från våra andra kontor, vilka kommer att delta i kundmöten här i Hallstahammar, fortsätter Terese Thor, kontorschef för kontoret i Hallstahammar.

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 28 november 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste