feb
8
2024

Kurs: Ta bättre bilder med din mobil

Fotokurs för landsbygdsföretagare

Är du landsbygdsföretagare och vill lära dig hur du tar bättre bilder med din mobiltelefon? Anmäl dig till vår kurs och få alla förutsättningar för att ta fina bilder som du sedan kan använda i din verksamhet. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Och i dag finns alla möjligheter att med enkla medel ta fina bilder enbart med din telefon. Vi går igenom vad du ska tänka på när det gäller ljus, bakgrund, komposition och hur du kan redigera dina bilder med olika appar och program. Du får även tips på vad du kan tänka på när det gäller bilder och sociala medier.

När: 8 februari 09.00-12.00

Var: Digitalt via Skype

Anmälan: Senast 1 februari via https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2023-12-19-kurs-ta-battre-bilder-med-din-mobil.html

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera