mar
21
2024

Få kontroll över ditt lantbruksföretag

En dag om ekonomi, likviditet och att tänka framåt. 

Många inom de gröna näringarna upplever det som utmanande att ta tag i ekonomin på gården. Det är vanligt att man håller allt i huvudet och tidigare har det kanske fungerat, men efter det påfrestande året som varit märker man att det inte längre är hållbart. Att komma igång kan kännas trögt, och det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp.

Målet med dagen är att få verktygen för att börja hantera sin ekonomi och att komma igång, och även ge inspiration om hur man kan räkna på sitt lantbruksföretag och tänka i lite andra banor.

När: 21 mars 09.00-15.30

Var: Herrljunga Hotell och konferens

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, företagare inom de gröna näringarna eller rådgivare. Ett samarrangemang mellan Framgångsrikt företagande och Agroväst Gröna möten i projektet KLIV.

Anmälan: Senast 14 mars via www.gronamoten.se.

Vid frågor kontakta caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera