mar
22
2024

Är du säker? – vid hantering av storbalar

Digitalt seminarium, som är en del av Arbetsmiljöveckan. 

Vad ska man tänka på gällande säker hantering, transport och lagring av storbalar?

När: 22 mars 09.15-10.00

Var: Digitalt via Teams

Arrangör: Projektet Samlad kraft för ett säkert och attraktivt lantbruk, som finansieras av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Mer information och anmälan: Senast klockan 12 dagen före webbinariet via https://www.lrf.se/kalender/29581-ar-du-saker-vid-hantering-av-storbalar/

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera