Handelsvägar för småskalig och lokal livsmedelsproduktion

Alltfler uppskattar den lokala maten, både bland konsumenter och inom restaurang-näringen. Det finns ingen affärsmodell som fungerar för all småskalig livsmedels-produktion utan det gäller att hitta den modell som passar producenter och kunder i deras lokala sammanhang. Är du småskalig producent och går i tankar om att öka eller bredda din verksamhet? Funderar du på vilken avsättningskanal du ska välja, vart du ska börja?

När: 20 februari

Var: Villa Strömsfors, Svenljunga

Läs mer och anmäl dig på gronamoten.se senast 18 januari 2019.

Arrangör: Gröna Möten, Lokalproducerat i Väst och Borås Stad och görs inom ramen för EU-projektet REFRAME.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst; ulrika.akesson@agrovast.se Gröna Möten Sjuhärad är ett Leader Sjuhärad projekt.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste