Ägarskifte och/eller företagsutveckling med en mentor

Kom och inspireras till utveckling av företaget eller för att ta nästa steg till ett ägarskifte inom lantbruk- eller trädgårdsföretagande. Linda från Ästad Vingård berättar om hur företaget gick från traditionellt lantbruk till prisbelönt företag för sin miljö i Norden. José Coevert, mjölkbonde och glassproducent från Björketorp och Holland, berättar om hur mentorprogrammet utvecklat företaget. Erika Ekesbo Andrén, UTSIKT affärsutveckling, ansvarig mentorprogram Hållbara Ledare informerar om det kostnadsfria programmet. En enklare måltid serveras och arrangemanget är kostnadsfritt då det finansieras av Landsbygdsprogrammet.

När: 24 april 17.00-19.30

Var: Ästad Vingård, Tvååker i Halland

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/coachning-hallbart-ledarskap/ https://www.facebook.com/events/604804736668182/

Anmälan senast 23 april till mentor@utsiktaffarsutveckling.se Vid sen avanmälan uttas en kostnad om 300 kr ex moms.

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, Mentor Hållbara Ledare 070-314 3189.

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Privat, Företag och Lantbruk – Varför då?

Krönika: Som lantbrukare är vi vana vid att våra rådgivare på banken har samma eller liknande bakgrund som vi själva. De har utbildning inom vårt område och följer branschen, marknaden och utvecklingen på samma sätt som vi. Att ha rådgivare med den kompentensen är något som vi kan dra stor nytta av och använda för att utveckla våra företag. Andra typer av företag, som exempelvis elektriker, frisörer och klädbutiker, har inte samma förmån att deras rådgivare har samma specifika kompetens.

 

Kommentera