Ny onlinebutik för hela gården

Den 30 mars slår Gårdshallen upp portarna till sin nya butik på nätet med allt för lantbruk, entreprenad och trädgård. 

 

Handla allt du behöver till lantbruket online på www.gardshallen.se. Foto: Mostphotos


Företagets målsättning är att ha det bredaste sortimentet på marknaden, och det kommer finnas allt från traktordelar, reservdelar, såmaskiner och harvar till redskap för hantering av djur och foder, arbetskläder och hörselskydd i den nya butiken på nätet. 

– Har kunden kor, får, gris eller höns, vill vi se till att kunden har allt i en butik och ska slippa åka omkring till butiker för att få ihop det som behövs, säger Hannes Marklund, vd och grundare av Gårdshallen. Foto: Privat

– Gårdshallen startades för att vi vet att en lantbrukare i dag har svårigheter att hitta en butik som erbjuder hela lösningen för sin gård. Ofta får man spendera tid och resurser på att leta olika butiker i jakt på att komplettera sina behov. Är du som lantbrukare ute efter oljefilter till din traktor men också foderkrubbor till dina kor, då ska gårdshallen hjälpa dig. En butik för hela din gård, säger Hannes Marklund, vd och grundare, i ett pressmeddelande. 

I sortimentet kommer det även finnas utrustning för entreprenad- och byggbranschen, samt för trädgård och odling. Kundmottagning och utlämning finns i Vagnhärad, men det går även att få leverans direkt hem till dörren. 

– Vi har laddat upp rejält med produkter i vår portfölj för att täcka allas behov, oavsett om du odlar med en Väderstad Rapid eller sår för hand, säger Hannes. 

Du hittar butiken på www.gardshallen.se.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades söndag den 22 mars 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste