Mat-och vingård satt i konkurs

På sin hemsida meddelar Flädie mat- och vingård att verksamheten upphör den 31 mars på grund av den rådande situationen med corona.

På Flädie mat-och vingård har man under åren odlat fyra olika druvsorter och anordnat både fester, konferenser och bröllop. Foto: Mostphotos

Inom loppet av några dagar har Flädies mat-och vingårds orderbok nästan helt utraderats och därför finns inget annat alternativ än att likvidera bolaget.

”Vi är ett företag som alltid strävat efter att leverera upplevelser, service och matlagning av högsta tänkbara kvalitet, och vi känner djupt med alla gäster som inte kommer att kunna genomföra sina arrangemang hos oss.” skriver företaget på sin hemsida.

Företaget skriver även att deras fantastiska medarbetare tillsammans utgör en flädiefamilj som har en stor gemenskap och omsorg för varandra, och tackar även alla trogna gäster som återkommit genom åren.

Linda Femzel, driftschef på Flädie mat- och vingård, vill inte kommentera konkursen djupare men säger till Jordbruksaktuellt att hon är ledsen över beskedet.

– Det är jättetråkigt. Vi är jätteledsna alla och chockade över utgången. Det är tråkigt att det slutar såhär efter allt arbete vi lagt ner, säger hon.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 019-16 64 60
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 25 mars 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste