Nytt i sortimentet hos Case IH

Case IH introducerar en ny serie med Quadtrac- och Steigertraktorer som kommer bli tillgängliga på den europeiska marknaden under andra halvan av året.

 

Nya Quadtrac 540 CVX kommer finnas på marknaden i Europa under andra halvan av året. Foto: Case IH


Serien kommer innehålla totalt 14 olika modeller, med allt från 420 till 620 hästkrafter, och det kommer gå att välja mellan växellådorna PowerDrive eller CVX Drive. 

Traktorerna kommer vara utrustade med AFS Connect, ett system som möjliggör fjärrvisning av traktorns driftskärm. Informationen kan exempelvis delas med verkstaden, och på så vis hjälpa till att identifiera problem och dess orsak.   

I de nya traktorerna kommer det även finnas flera uppgraderingar, exempelvis ny design på hytten och ny anslutning för att möjliggöra komfort och högre produktivitet.

Quadtrac-modellerna kommer även vara utrustade med större bränsletankar, för att möjliggöra längre arbetsdagar utan avbrott för tankning. 

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 26 mars 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vart tog sunt förnuft vägen?

Krönika: Man funderar en hel del vid flyghavresökandets långa dagar, promenerandes på fälten. Förnöjsamhet råder över grödornas tillstånd just i år, det ser bra ut så här långt. Det räcker ju inte för att nå framgång, men det ger förnöjsamhet just för stunden. Vi måste ha bättre villkor för näringen, tjäna mer pengar för att kunna göra nödvändiga investeringar och generationsväxla. Vad är det egentligen som går trögt, vad behöver förbättras och vad är den svenska modellen? 

 

Kommentera