Borgeby Fältdagar ställs in

I dag meddelade arrangörerna att årets Borgeby Fältdagar ställs in till följd av spridningen av corona-viruset.

Till följd av spridningen av viruset covid-19 har arrangörerna nu valt att ställa in årets mässdagar på Borgeby. Foto: Towe Johnson

Vi har idag i samråd med våra medarrangörer tagit det tuffaste och tråkigaste beslutet någonsin i mässans historia - att inte genomföra Borgeby Fältdagar den 24-25 juni 2020.”, skriver arrangörerna på deras hemsida.

Planen har tidigare varit att skjuta fram mässan till september, men eftersom framtiden är oviss vad gäller offentliga tillställningar så väljer arrangörerna istället att ställa in och lägga fokus på nästa års mässa som är planerad till den 30 juni och 1 juli 2021.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 08 april 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera