Borgeby Fältdagar ställs in

I dag meddelade arrangörerna att årets Borgeby Fältdagar ställs in till följd av spridningen av corona-viruset.

Till följd av spridningen av viruset covid-19 har arrangörerna nu valt att ställa in årets mässdagar på Borgeby. Foto: Towe Johnson

Vi har idag i samråd med våra medarrangörer tagit det tuffaste och tråkigaste beslutet någonsin i mässans historia - att inte genomföra Borgeby Fältdagar den 24-25 juni 2020.”, skriver arrangörerna på deras hemsida.

Planen har tidigare varit att skjuta fram mässan till september, men eftersom framtiden är oviss vad gäller offentliga tillställningar så väljer arrangörerna istället att ställa in och lägga fokus på nästa års mässa som är planerad till den 30 juni och 1 juli 2021.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 08 april 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

2021: I den bästa av märkliga världar

Förutsättningarna för lönsamhet i svenskt jordbruk ser bättre ut än på många år. Inte ens det offentliga Sveriges ointresse för svenskt jordbruks internationella konkurrenskraft och regel­förenklingar kan hålla oss helt negativa. Trots en rejält stärkt svensk krona har spannmålspriset ökat rejält i höst/vinter. Köplojaliteten för svensk mat är starkare. Tack vare pandemin och sedelpressarna, som körs så att överhettningsskydden borde slå ifrån, blir räntan lägre och lägre. 

Kommentera