Brunnby planerar för mässa

Förberedelserna inför årets Brunnby Lantbrukardagar fortskrider enligt plan med strategin att senarelägga det slutgiltiga beslutet om mässan blir av.

Planerna inför årets Brunnby Lantbrukardagar fortgår enligt plan trots rådande corona-situation. ”Vi är väldigt glada över den positiva anda som råder bland våra utställare. I år om någonsin kommer människor att längta efter att samtala och träffas efter vårvinterns prövningar”, meddelar projektgruppen. Foto: Kerstin Gauffin


Arbetet med Brunnby Lantbrukardagar i Västerås pågår för fullt med mål om att mässan ska genomföras 1 till 2 juli 2020. Arrangör och medarrangörer har i rådande läge enats om en strategi som möjliggör ett så sent beslut som möjligt om mässan kommer att genomföras eller ej.

" Detta beslut fattas 1/6 2020 och vi hoppas att de då aktuella riktlinjerna stödjer oss i vårt beslut. Fram till dess arbetar vi utifrån att mässan blir av", skriver projektgruppen bakom årets mässa i ett pressmeddelande.

Ökade chanser

Arrangörerna följer Covid-19-situationen och kommer anpassa sig därefter. Om utomhusmässan då går att genomföra enligt gällande restriktioner och folksäkerhet tror projektgruppen att intresset för utomhusmässan kommer att vara stort.

”Vi hoppas alla har förståelse för att det finns risk för snabba omkastningar sent inpå mässan. Vår förhoppning är att chansen att genomföra mässan som planerat ökar, med att så sent som möjligt ta beslut om mässans vara eller inte vara.”, meddelar arrangörerna.

Ett fyllt program

I dagsläget är det 90-talet utställare anmälda till lantbrukardagarna och det finns en förväntan om fler. Årets program kommer innefatta ett etableringscentrum, jordbearbetening, demonstrationsodlingar, sträckfilmsdemonstration och ett fullt program i seminarietälten. Bland annat kommer talare såsom Karl Hedin, Fredrik Federley, Jens Spendrup, Anna-Karin Hatt och Anders Nilsson att stå på scenen.

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 09 april 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste