Med stort intresse för de gröna näringarna

Den 1 maj tillträdde Annika Jersling som den första externa vd:n för Hushållningssällskapens gemensamma juridikbolag. 

 

Annika Jersling kommer närmast från Ludvig & Co inom LRF och blir nu första externa vd för HS juridikbolag.Foto: Marit Lasson

Juridisk rådgivning är något som blir allt viktigare när företagen inom det gröna näringslivet växer. Hushållningssällskapet Juridik AB har som målsättning att växa ytterligare och öka närvaron i hela landet och utgöra ett viktigt komplement till bland annat ekonomi- och företagsrådgivningen.  Det skriver Hushållningssällskapet i ett pressmeddelande. 

– Svenska lantbrukare behöver mer juridisk hjälp både inom traditionell familjerätt och fastighetsrätt, säger Johan Hemmingsson, styrelseordförande i Hushållningssällskapet Juridik AB och välkomnar Annika till tjänsten: 

– Vi är mycket glada för att ha rekryterat Annika Jersling. Hon tillför bolaget mycket, förutom juridiken även affärsmässighet och ledningsfunktioner. 

Anna har en lång erfarenhet av framför allt familjejuridik inom bankvärlden, både som anställd och som egen företagare och kommer närmast från Ludvig & Co (före detta LRF Konsult). Hon har även ett stort intresse för de gröna näringarna. 

– Vi ska möta kunderna med hög kompetens. Jag vill göra juridiken enklare och öka tillgängligheten. Jag brinner för att utveckla juridiken inom Hushållningssällskapet, säger Annika.

Hon bor i Ystad och kommer ha sitt kontor hos Hushållningssällskapet Skåne i Kristianstad. 

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 29 maj 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste