EuroTier blir vintermässa

Den tyska mässan Eurotier skulle i vanlig ordning ägt rum under hösten 2020. På grund av corona-pandemin ställer nu arrangörerna in och flyttar mässan till februari 2021.

DLG ställer in årets mässor i november och återvänder istället till mässområdet i Hannover i februari 2021. Ett beslut som enligt arrangörerna tagits i nära samordning med båda mässornas expertråd och i utställares och besökares intresse. Foto: DLG

Tyska Eurotier kommer enligt arrangörerna DLG gå av stapeln under vintern istället för i höst och nytt datum blir 9–12 februari. Även mässan Energy Decentral kommer arrangeras samtidigt som Eurotier i Hannover.

Enligt arrangörerna bakom mässorna är flytten ett sätt att säkerställa de båda mässornas ställning som ledande internationella handelsmässor och ger även utställare och besökare optimal möjlighet att planera och förbereda sig inför mässorna.

”Eurotier och EnergyDecentral återvänder till mässområdet i Hannover 2021 och kommer att erbjuda besökarna en omfattande utställning med tillhörande tekniskt program som rör de senaste kring internationell djurproduktion och decentraliserad energiförsörjning”, skriver DLG i ett pressmeddelande.

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 18 juni 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste