Nytt datum för Svenska Maskinmässan

Svenska Maskinmässan flyttar fram till 2022 och har nu satt det slutgiltiga datumet.

Svenska Maskinmässan har beslutat för att flytta genomförandet två år fram i tiden. Det nya datumet är 2-4 juni 2022. Foto: Ann-Louise Larsson

Arrangörerna som i mars ut gick med en senareläggning av mässan till oktober månad har beslutat att ytterligare skjuta upp mässan två år framåt i tiden. Nytt datum för Svenska Maskinmässan är nu spikat till den 2–4 juni 2022.

Enligt arrangörerna bakom mässan är framflyttningen av mässans genomförande det enda rätta för att mässupplevelsen ska bli så bra som möjligt.

”Det är med tungt hjärta som vi meddelar att även Svenska Maskinmässan flyttar sitt genomförande. Pandemin gör läget fortsatt osäkert och vi ser till er besökares, våra utställares och leverantörers hälsa och säkerhet”, skriver arrangörerna på mässans Facebook-sida.

Datumet är dock det enda som förändras och Solvalla i Stockholm förblir platsen för mässans genomförande.

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 23 juni 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Måste jag utveckla mitt företag?

Krönika: Ja! Svaret på frågan i titeln behöver egentligen inte vara längre än så. Orsaken till detta korta svar är att på grund av att världen runt oss hela tiden förändras behöver alla företag utvecklas. Men utveckling behöver ju inte alltid betyda tillväxt eller verksamhetsförändring utan utveckling kan ju innefatta många andra delar. Detta som rationalisering och kostnadseffektivisering, samarbeten, differentiering i val av grödor, specialisering, med mera.  

 

Kommentera