Utökad garanti hos Göma

För tre år sedan introducerade Göma sina egna produkter på marknaden, och nu vill man ge något tillbaka till kunderna som stöttat företagets resa. Därför inför man nu två års gratis garanti på GG-vagnar och fem års garanti på GG-HWD hjulsdrivsystem.

Som ett tack till trogna kunder utökar nu Göma sitt garantisystem på vissa GG-vagnar och GG-HWD hjulsdrivsystem. Foto: Carolina Wahlberg 

Enligt Göma är ekonomi och lönsamhet en viktig del av beslutsunderlaget när ett företag väljer att investera i något nytt. Syftet med att utöka garantisystemet på företagets program av gödselvagnar 2020 är att öka säkerheten i förhållande till den ekonomiska investeringen för sina kunder.

– Genom att utvidga garantisystemet kan vi ge något tillbaka till våra mycket lojala kunder, som har visat oss stort stöd i samband med att vi har introducerat våra egna produkter, säger Søren Jensen, vd på Göma, i ett pressmeddelande.

– Det utökade garantisystemet gäller naturligtvis nya vagnar i både Danmark, Sverige, Norge och resten av Europa, betonar Søren Jensen som är nöjd över att man därmed kan vara med kunderna hela vägen från rådgivning till eftermarknad.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 09 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste