Ny hemsida för Handlingsplan gris, nöt och lamm etapp 2

Kött från Sverige bidrar till världens hållbarhet. Så lyder visionen för Handlingsplan gris, nöt och lamm etapp 2. Nu lanseras en ny hemsida för projektet. 

Handlingsplan gris, nöt och lamm har fått en ny hemsida, där resultat av arbetet kommer att publiceras löpande. 
Foto: hpgrisnötlamm.se

Handlingsplan gris, nöt och lamm etapp 2 arbetar med att stärka produktionen av svenskt gris-, nöt- och lammkött. Planen består av 48 stycken delmål och 123 stycken åtgärder fördelade på de tre områdena klimat och kretslopp, foodservice samt rätt sortering och köttkvalitet. 

I syfte att sprida resultatet av arbetet inom projektet lanseras nu en hemsida, hpgrisnötlamm.se. Där finns information om det pågående arbetet samt presentation av styrgrupp, projektgrupp och referensgrupper. I takt med att olika åtgärder blir klara och mål uppfylls så kommer även detta att presenteras på hemsidan och aviseras på projektets facebooksida. 

Theres Strand är vice vd på Svenska Köttföretagen och projektledare för Handlingsplan gris, nöt och lamm etapp 2.
Foto: Svenska Köttföretagen

– Tidigare så har vi samlat branscherna till en årlig träff för att berätta om arbetet som bedrivs inom Handlingsplanerna. Men på grund av det rådande läget med covid-19 så har vi fått tänka om. Med den nya hemsidan har vi möjlighet att nå fler och vi kan förmedla information löpande. Nu hoppas vi även att betydligt fler kan ta del av den kunskap som arbetet genererar, säger projektledaren Theres Strand, ett pressmeddelande.

Emma Sonesson
Emma Sonesson
Tel: 073-6504983
E-post: emma@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 09 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste