Deutz-Fahr i hela Närke

I och med att Söderberg & Haak och Storå Bil & Maskinservice AB utökar sitt samarbete, kommer de nu kunna förmedla försäljning, service och reservdelar för Deutz-Fahr i hela Närke.

Jonas Jaenecke, vd för Söderberg & Haak är glad över det nya utökade samarbetet med Storå Bil & maskinservice. Foto: Söderberg & Haak

Sedan tidigare har Storå Bil & Maskinservice ansvarat för service och reservdelar i delar av Närke, men nu tar företaget ett mer samlat ansvar för märket i Närke i stort.

– Det är glädjande att kunna utveckla samarbetet med Storå Bil & Maskinservice så att de dels tar ett större geografiskt ansvar för service och reservdelar och dels tar sig an försäljningen av Deutz-Fahr i området. Storå Bil & Maskinservice är sedan tidigare en uppskattad servicelämnare i sitt område, något som borgar för att kunderna ska bli nöjda när de nu utökar sitt område och tar sig an även maskinförsäljning, säger Jonas Jaenecke, vd för Söderberg & Haak, i ett pressmeddelande.

Fakta:

Storå Bil & Maskinservice AB startades 2011 av Niklas Lindström, Stefan Danielsson och Björn Källgren, som alla tre är delägare i bolaget. Företag är ursprungligen uppbyggt kring Bilservice, Maskinservice och Däckverkstad.

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 11 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste