Case IH uppdaterar med fokus på hyttmiljö och dataöverföring

Case IH presenterar nya uppdaterade versioner av traktorerna Quadtrac och Steiger AFS Connect. Uppdateringarna innefattar bland annat en ny hytt­miljö och ökad data­överföringskapacitet. 

 

Inför 2021 kommer nya uppdaterade versioner av Case IHs Quadtrac AFS ConnectTM traktorer med bandställ (åtta modeller på 525-692 hk) samt Steiger AFS ConnectTM med hjul (sex modeller på 469-558 hk). Foto: Case IH


Traktorerna är bland annat utrustade med fabriksmonterad AFS Connect, med förbättrad uppkoppling som standard. Traktorerna har även en AFS Pro 1200-skärm, där föraren kan ta del av omfattande arbetsdata. I skärmen finns inbyggd fjärrvisning så att exempelvis återför­säljare kan se skärmen på distans, om ägarna tillåter det. Återförsäljare kan även ladda upp programuppdateringar på distans och använda fjärrservicesupport för att på distans identifiera om underhåll och service krävs, utan att maskinen måste besökas.
 

De nya versionerna är utrustade med en ny teknik som utformats för att underlätta dataregistrerings- och överföringskrav som är viktiga för ett modernt storskaligt lantbruk.

Ny hyttmiljö 

Med syfte att öka produktiviteten har hytten uppgraderats med förbättrade reglage samt material från bilindustrin för att förenkla arbete, styrning och komfort. Nya Multicontroller-armstödet har åtta kontrollknappar, meny­knapp för kontroll ända ut i fingertopparna samt en Multicontroller joystick med fyra programmerbara snabbknappar. Case IH ökar även komforten genom ett nytt värme-, ventilations- och luftkonditionerings­system (HVAC). 

Traktorerna har även ett avancerat styrsystem med justerbara styrningsförhållanden för snabbare vändningar på fält samt ett 360 graders belysningspaket som kan programmeras för att passa förarens önskemål.
 

Uppdaterad hyttmiljö med förbättrade reglage och material från bilindustrin.

Avgaskrav steg V

Modellerna Quadtrac 470/500/540 och Steiger 500 AFS Connect finns nu även med större bränsletank, och som tillval finns sadeltankar som ökar kapaciteten med 44 procent. Alla de nya versionerna har FPT motorteknik som uppfyller avgaskraven i steg V utan behov av ett partikelfilter.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 09 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste