Norcar presenterar ny kompaktlastare

50 hästkrafters steg 5 motor från Kubota och en ram med lägre tyngdpunkt är några av nyheterna i Norcars kompaktlastare a7750.

För många lantbruk, häst- och djurgårdar är kompaktlastaren ett ovärderligt arbetsredskap. Nu lanserar Norcar en ny modell av sina kompaktlastare med steg 5 motor och förbättrad förarmiljö. Foto: Norcar

Många lantbruk och hästgårdar har de senaste åren investerat i kompaktlastare för enklare gårdsjobb, och marknaden för dessa maskiner är stor med många aktörer.
En av dessa är Norcar som nu presenterar en ny kompaktlastare där man fokuserat på prestanda, säkerhet och förarmiljö.

Bättre sikt

Norcar a7750 är utrustad med en ny skyddsbåge som ska ge bättre sikt, enklare tillgång till förarplatsen och en förbättrad förarmiljö. Den nya ramen är konstruerad för att ge en lägre tyngdpunkt vilket ger stabilare lyft utan motvikter.

Centrerad lastare

Den centrerade lastaren med teleskopfunktion som standard har en maximal lyftkraft på 2 100 kilo och en brytkraft på 1 500 kilo. I standardutrustningen ingår också saker som lastvarningssystem, paralellföring, högkapacitetshydraulik och hydrauliska snabbkopplingar till lastaren.   

Tillbehören som kan monteras på Norcars kompaktlastare är bland annat comfortstol med värme, hydrauliskt redskapslås, elstyrt hydrauluttag och pendlingslås

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 09 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste