Maskin Väst utökar med Pöttinger

Lantbruksmaskinhandlaren Maskin Väst är i dagsläget återförsäljare för Pöttinger i Värmland. Nu väljer man att utöka även i Örebro län efter förvärvet av P-A´s Lantmaskinservice i Kumla.

Maskin Väst och Pöttinger ser fram emot att växa tillsammans i Närke. På bilden syns från vänster Daniel Bryske, VD Maskin Väst och Jesper Andersson, Territory Manager Pöttinger. Foto: Pöttinger

- Maskin Väst har funnit en stark partner i Pöttinger och deras breda maskinprogram har på kort tid gjort ett starkt avtryck i Värmland. Maskin Väst tror att de har samma utvecklingsmöjlighet med maskinprogrammet i Närke. Detta stärker oss som handlare och kompletterar vårt nuvarande maskinprogram säger Daniel Bryske, VD på Maskin Väst i ett pressmeddelande.

Pöttingers produktutbud består av redskap och maskiner för både jordbearbetning, sådd och vall- samt höskörd. Företaget har under de senaste åren lanserat en rad nyheter, bland annat på slåttermaskinssidan, där man kommit med lösningar för effektiv strängläggning med både mattor och skruvar.

- Vi är mycket nöjda att Maskin Väst och Pöttinger stärker samarbetet i Närke säger Nils Ahlstrand, försäljnings- och servicechef för Pöttinger Sverige. Detta ökar närvaron och ger våra nya och gamla kunder en stabil partner inom försäljning, service och reservdelar för framtiden.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 14 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste