Nytt samarbete mellan Kramp och LRF samköp

Det nya samarbetet mellan de två aktörerna innebär att LRF företagsmedlemmar från och med den 30 oktober kan handla i Kramps webbutik. Handeln sker via Kramps återförsäljarnätverk och ska bidra till en ökad digital utveckling av eftermarknaden.

Genom ett samarbete med reservdelsgrossisten Kramp och LRF samköp kan LRF företagsmedlemmar nu handla till rabatterade priser i Kramps webbutik. Foto: Kramp

- Samarbetet med LRF Samköp ger lantbrukare med LRF-medlemskap ytterligare möjlighet att handla via nätet med rabatt i Kramps webbutik samtidigt som de drar nytta av fördelarna med att handla lokalt. Den lokala återförsäljaren erbjuder lantbrukaren ovärderlig teknisk rådgivning och lokal support.” säger Anders Carlson, VD på Kramp i ett pressmeddelande.

Kramp har de senaste åren utvecklat sin verksamhet, bland annat genom det så kallade ”shop in shop” konceptet där man har en egen yta i en redan befintlig butik. Kramp har i dagsläget omkring 80 lokala återförsäljare, och genom samarbetet med LRF samköp kan LRF medlemmar teckna företagskonto hos dessa samt handla med rabatt i Kramps webbutik.

Som kund kan man välja att få delar man beställt hos Kramp levererade direkt till dörren eller till sin lokala återförsäljare.   

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 30 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste