Fortsatt satsning på precision från Case IH

Efter traktorerna i AFS Connect-serien är Case IH:s senaste satsning på precisionsjordbruk nu appen RTK+. Detta verktyg ska fungera som en telematikportal i fickformat och ge användaren en bättre överblick över sina maskiner.  

Case IH presenterar sin nya telematikapp RTK+ med funktioner för maskin- och arbetsövervakning. Foto: Case IH/fotomontage

Den nya appen till smarta mobiltelefoner Case IH RTK+ är lantbruksmaskintillverkarens senaste satsning på precisionsjordbruk, ett område inom vilket man säger sig vilja bli ledande.

Flera funktioner

Appen RTK+ erbjuder fler funktioner. Bland annat finns möjligheten att rita osynliga begrnsningslinjer på fältet och få varningar i appen om traktorn åker utanför dessa. Maskinens position visas i realtid med en konstant uppdatering och det går även att ta emot serviceinformation från Case IH.

Bästa rutten

En funktion som kan vara praktisk för större lantbruk eller maskinstationer där skiftkörning med förarbyten förekommer är möjligheten och hitta den bästa rutten till traktorn, även om den är i rörelse. Appen RTK+ finns till både android och Iphone och är enligt Case IH gratis för alla användare som har en RTK+ prenumeration från företaget.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 19 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste