Kellfri växer i nya lokaler

Genom ett nytt tioårigt avtal med Stenhaga Invest kan Kellfrigruppen nu fortsätta sin satsning på tillväxt och utveckling. Huvudkontor och utställningshall stannar i Skara men montering och logistik flyttar till nya mer ändamålsenliga lokaler i grannorten Jung.

Carl-Axel Svensson, vd på Kellfri ser mycket positivt på tillväxtmöjligheterna i de nya lokalerna i jung. Foto: Kellfri

– Det här är delvis en satsning på vår logistik men framför allt i våra anställda. Nu står vi rustade för att möta den ökande efterfrågan av prisvärda produkter för skog- och lantbruk, säger Carl-Axel Svensson, vd på Kellfri i ett pressmeddelande.

Nytt logistikcentrum

Företaget ska under 2021 genomgå en centralisering av logistik och montering och avtalet med Stenhaga Invest innefattar också utvecklingen av ett nytt logistikcentrum för Kellfri.

– Genom att flytta och modernisera några av våra viktigaste funktioner till större och mer ändamålsenliga lokaler satsar vi på att expandera vår verksamhet, säger Carl-Axel Svensson.

Växa vidare

De nya lokalerna till vilka Kellfri flyttar sin logistik och montering är på totalt 54 000 kvadratmeter och ligger i Jung mellan Skara och Vara i Västra Götaland. De hyrs av Logistikfastigheter i Jung AB och från Kellfris sida ser man stora möjligheter att växa vidare i Norden och Europa.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 08 januari 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste