Väderstad bygger nytt fabrikscenter

För 125 miljoner kronor ska Väderstad redan till 2022 bygga ett nytt fabrikscenter vid sin svenska produktionsanläggning. Efter flera års kraftig fortsätter man satsa i regionen.

– Med vårt nya fabrikscenter säkerställer vi att vi kan fortsätta att satsa och investera för att vara det företag som driver utvecklingen även för morgondagens lantbruk säger väderstads vd Mats Båverud. Foto: Väderstad

– Vi har sett en otroligt stark efterfrågan på våra produkter de senaste åren, produkter som ger lantbrukare över hela världen unika möjligheter till en enastående uppkomst. Vi tror och hoppas på att det kommer fortsätta, så för att kunna fortsätta växa och ytterligare stärka kvalitén i allt vi gör har vi beslutat att bygga ett helt nytt fabrikscenter i Väderstad, säger Mats Båverud, vd på Väderstad i ett pressmeddelande.

Ett nytt fabrikscenter är en satsning för att möta framtida möjligheter och utmaningar och stärka sin position på marknaden, samtidigt som man också växer som arbetsgivare i regionen.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 21 januari 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste