Lantmännen har utsetts till Årets Talangföretag

För andra året i rad har Lantmännen utsetts till Årets Talangföretag av talangnätverket 4Potentials. Utmärkelsen delas årligen ut till ett företag som lyckats attrahera, rekrytera, utveckla och behålla talanger.

Elisabeth Wallin Mononen, Senior Vice President och Head of Group HR & Communication på Lantmännen är glad och stolt över utmärkelsen. Foto: Lantmännen

– Vi är oerhört glada och stolta över utmärkelsen, det är ett pris till alla medarbetare på Lantmännen. Det är också otroligt inspirerande att vi återigen får kvitto på att det vi gör placerar oss i framkant när det gäller talangfrågor, säger Elisabeth Wallin Mononen, Senior Vice President och Head of Group HR & Communication på Lantmännen, i ett pressmeddelande.

Efter att bland annat 6 000 talanger fått säga sitt tog sig Lantmännen, bland cirka 500 andra företag, först sig vidare till semifinal, och därefter till final tillsammans med bolagen EQT, Netlight och ICA. I finalen intervjuades företagen och 4Potentials utförde även en analys av företagens arbete, och utifrån det utsågs Lantmännen till årets vinnare.

–  Den här utmärkelsen betyder mycket, vi har tagit flera viktiga steg under året och är redo för att fortsätta utvecklas vidare, säger Frida Tydén, Director Group Communication & People Growth på Lantmännen.

– Att vi kan attrahera, rekrytera och utveckla de personer och den kompetens som efterfrågas i dag och i framtiden är avgörande för att vi ska lyckas uppnå det vi vill som företag, säger Frida Tydén, Director Group Communication & People Growth på Lantmännen.

I motiveringen till vinsten skriver 4Potentials bland annat:

Utvecklingen av bolagets medarbetare är ett av bolagets DNA. För bolaget är det viktigt att attrahera och utveckla kompetens varje år. Det senaste året har man tagit stora tekniska och digitala kliv. Rekryteringsstödet har utvecklats. Hållbarhetsfrågorna har förfinats och engagemanget har nästan blivit starkare under den svåra tid som vi befinner oss i.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 19 mars 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera