Case IH satsar på webbsänd maskinmässa

2021 ser ut att bil ännu ett år utan mässor och nu har maskintillverkaren Case IH tagit saken i egna händer. För att visa upp sina produkter och diskutera aktuella frågor kring lantbruk arrangerar man nu onlinemässan Youniverse.

Med start den 9 april inleds Case IH:s webbsända mässa Youniverse, där man ska visa upp aktuella maskiner och även hålla föreläsningar och branschaktuella diskussioner. Foto: Case IH

Återbuden kring årets maskinmässor kommer nu ett efter ett och istället för att vänta på bättre tider satsar Case IH på ett eget webbsänt arrangemang med maskinshow, föreläsningar och information kring aktuella ämnen i branschen den 9-18 april.

Eventet går under namnet Youniverse, och huvudfokus på maskinsidan kommer ligga på Quadtrac AFS Connect samt Puma CVXDrive-traktorerna. Även skördetröskorna i serien Axial-Flow och storbalspressen LB436 HD kommer visas upp genom 3D-presentationer.

Omfattande innehåll

– Youniverse är ett spännande koncept och kommer att ha ett omfattade innehåll för att tilltala en bred publik, så att vi kan uppmuntra alla inom jordbruket och den bredare jordbrukssektorn att ta en titt, säger Ville Mansikkamäki vice vd för Case IH Europe i ett pressmeddelande och tillägger:

– I dessa svåra tider är vi till 100 procent angelägna om att hålla kontakten med våra kunder och partners. Våra investeringar i denna unika show demonstrerar detta tydligt.

Bygga nätverk

Enligt Case IH är Youniverse-plattformen tillgänglig på alla datorer, surfplattor och smarta telefoner. Genom sin presentationsteknik och en speciell att ska Youniverse ge besökare möjligheten att ansluta, utveckla och bygga nätverk. Genom att utan kostnad registrera sig på Youniverse kan man interagera med återförsäljare, specialister och branschexperter samt andra jordbrukare.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 25 mars 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste