Trejon utökar med nya återförsäljare

Västerbottniska Trejon fortsätter sin etablering i landets sydligare delar med två nya återförsäljare för sina produkter. De två nya skånska återförsäljarna är Maskingruppen i Staffanstorp och Ystad Traktor och Maskin i Ystad.

Samarbetena med de två nya återförsäljarna i Skåne fick befästas med ett digitalt handslag, här mellan Johan Schols på Trejon (till vänster) och Sven Bengtsson, vd på Maskingruppen. Foto: Trejon

Trejon är en av landets största maskinleverantörer med produkter inom skog, lantbruk och entreprenad. Nu utökar man sin närvaro i Skåne genom två nya återförsäljare.

Starka partners

– Vårt nät av återförsäljare är extremt viktiga för oss eftersom de är vår länk till slutanvändarna, både vad det gäller försäljning men också service. Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera dessa nya samarbeten med två så starka och bra partners, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon i ett pressmeddelande.

Rätt produkter

Med en bra geografisk täckning av sydöstra Skåne ska Ystad Traktor och Maskin utöka sitt produktsortiment med Trejons maskiner.

– Vi ser Trejon som en stark och god samarbetspartner med rätt produkter för att bredda vårt utbud. Genom detta samarbete kommer vi att kunna erbjuda fler och mer anpassade produkter till både våra spannmåls-, djur-, skog- samt park-kunder, säger Anders Bramsvik, vd för Ystad Traktor & Maskin.

Passar bra in

I sydvästra Skåne har Maskingruppen i Staffanstorp en stark ställning.

– Vi har många kollegor som jobbar tillsammans med Trejon sedan tidigare, och eftersom produkterna passar bra in i vårt sortiment kändes detta samarbete bra. Dessutom har vår nya säljare Robert Larsson tidigare erfarenhet av produkterna, vilket gör att uppstartsfasen kommer bli både enkel och smidig, säger Sven Bengtsson, vd på Maskingruppen.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 06 april 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Lagstiftning botar inte handelns övertag

Diskussionen om de få stora företagens enorma dominans i svensk livsmedelshandel är inte ny. Branschorganisationen Livsmedelsföretagen uppger att den största livsmedelskedjan har en marknadsandel om över 50 procent och att de tre största aktörerna tillsammans kontrollerar 90 procent av våra dagligvaruinköp. I jordbruket och jordbrukets kooperativa företag har vi generellt inte lyckats matcha dagligvaruhandelns växande affärskraft. Istället är det nu lagstiftaren som försöker rädda affärsklimatet i livsmedelskedjan.

 

Kommentera