Biljettsläpp till Brunnby

Om två veckor är det dags för Brunnby Lantbrukardagar som i år blir ett arrangemang med förbokade fältvandringar i demoodlingarna. Nu släpps biljetterna till eventet meddelar arrangörerna.

Efter ett års uppehåll med mässa välkomnar arrangörerna åter igen besökare till Brunnby Gård utanför Västerås, i år för guidade turer i demoodlingarna. Foto: Kerstin Gauffin

I mars gick arrangörerna för Brunnby Lantbrukardagar ut med beskedet att ställa om årets mässa med anledning av pandemin. På vilket sätt det skulle ske stod då inte klart. Nu är programmet spikat och biljetterna släpps för försäljning i dag (21/6).

Den 7–8 juli kommer det på Brunnby Gård utanför Västerås hållas fältvandringar där grupper av besökare kommer guidas runt i demoodlingarna, för att undvika trängsel. Även ett mindre antal utställare samt servering kommer finnas på plats.

Enligt Johan Kullsand, projektledare för mässan, så har projektgruppen och utställarna arbetat hårt för att hitta en bra lösning för arrangemanget.

– På grund av pandemin har vi varit tvungna att anpassa Brunnby Lantbrukardagar. Vi är glada att kunna bjuda in till visningar av våra demoodlingar, säger han i ett pressmeddelande. 

Förra året ställdes mässan in på grund av corona men året dessförinnan lockade lantbruksdagarna runt 6 000 besökare och 150 utställare.

Antalet biljetter är begränsade och måste förbokas på Ticketmaster.

Läs mer här.

Towe Johnson
Towe Johnson
Tel: 073-925 05 41
E-post: towe@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 21 juni 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Du ska va president...eller i alla fall kung!

Krönika: Livet är fullt av deadlines. Vid den här tiden på året kan det vara på grund av att semestern närmar sig med stormsteg. Oavsett om du är företagare eller anställd, om det är en lång eller kort period av frånvaro, så brukar det alltid vara många uppgifter som måste vara på plats för att du ska kunna koppla av. Ibland lyckas man bra, ibland mindre bra. Planering är ett nyckelord i sammanhanget.

 

Kommentera