De blir ny återförsäljare av Treffler

En överenskommelse har skett mellan Lyckegård Group AB och Treffler Maschinenbau GmbH & Co. KG. Därmed är Lyckegård ny återförsäljare av det tyska märket.

Lyckegård Group AB börjar samarbeta med Treffler. Fr. v. Dominikus Treffler, Paul Treffler Jr, Paul Treffler, Anders Holm, styrelseordförande Lyckegård Group och Christian Bjärntoft, vd Lyckegård. Foto: Lyckegård

Lyckegård tar nu över som exklusiv återförsäljare av Trefflers sortiment inte bara i Sverige, utan även i Finland och Norge. Tidigare var det Agri-Kultur i Småland som sålde sortimentet. Dessa kommer dock bistå i övergången och även fortsätta med support och eftermarknad via Lyckegård.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda Trefflers maskiner till våra kunder. Företaget har en lång tradition och stor kunskap inom maskiner för hållbar odling och tillverkar redskap av hög kvalitet för precisionsarbete inom bland annat mekanisk ogräsbekämpning. Trefflers sortiment kompletterar Lyckegårds nuvarande portfölj med bland annat ogräsharvar, olika typer av kultivatorer och radrensare”, berättar Lyckegårds vd Christian Bjärntoft, i ett pressmeddelande.

Treffler är ett tyskt familjeföretag som startade som en smidesverkstad på 1700-talet. I dag tillverkar de ogräsharvar, radhackor, kultivatorer, såmaskiner och andra specialmaskiner för vall- och spannmålsgrödor, specialgrödor samt för frilandsodling.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 07 september 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste