Väderstad Norden växer med Danmark

I sitt arbete med att öka fokus på den nordiska marknaden knyter Väderstad nu även den danska marknaden till Väderstad Norden, tillsammans med Sverige, Norge och Finland.

Väderstad kraftsamlar nu på den danska marknaden, som införlivas i Väderstad Norden med Bo Stark i ledningen. Foto: Väderstad

Ansvarig för Danmark blir Bo Stark, vars fokus blir att skapa ett starkare band mellan lantbrukare, den svenska produktutvecklingen, i förhållande till danska jordbruksförhållanden. Ny platsansvarig blir Asger Jörgensen.

– Danmark var en av våra första utländska marknader och har alltid varit en viktig marknad för Väderstad. Med den här förändringen vill vi skapa en omedelbar närhet mellan danska lantbrukare, vår fabrik i Sverige och vår produktutveckling. Detta är en kraftsamtling på den danska marknaden och ger oss en ännu starkare bas för hela den nordiska marknaden vilket kommer att ge lantbrukarna i Sverige, Norge, Danmark och Finland full support, tillsammans med våra återförsäljare, säger Bo Stark, Director Sales & Marketing för Väderstad Norden i ett pressmeddelande.

I de andra grannländerna Finland och Norge har Per Andersson länge haft ansvarig. När han nu går i pension blir det i stället Jesper Thuresson som tar över i Norge, och Sebastian Baarman som får ansvaret för den finska marknaden.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 22 september 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste