Fem år med Swedish Agro Machinery

Oktober 2021 är en viktig milstolpe för Swedish Agros maskinaffär som i år firar fem år. Mycket har hänt sedan Danish Agro etablerade sin maskinaffär i Sverige genom Swedish Agro Machinery AB, som vuxit från fem till 135 anställda och en omsättning på 800 miljoner kronor.

På bilden syns anställda vid anläggningen i Skurup som firade femårsjubiléet, men firandet skedde på alla Swedish Agro Machinerys anläggningar i hela landet. Foto: Swedish Agro Machinery

Under sina fem år på den svenska maskinhandelsmarknaden har Swedish Agro Machinery stått för flera spännande händelser, bland annat uppförandet av det nya centrallagret för åtta varumärken i Skurup och nu senast samarbeten med en rad premiumleverantörer som Metsjö och Rauch.

Med sina 24 anläggningar, högkvalitativa produkter och samarbeten kring service och reservdelar har man på kort tid blivit en av de stora spelarna på den svenska maskinmarknaden.

– Utvecklingen inom bolaget de senaste fem åren har varit imponerande. Tack vare medarbetare som gjort sitt yttersta, kunder och varumärken som trott på oss och stöttat oss från start, kan vi se tillbaka på en otrolig resa. Men jag ser gärna framåt nu! Vi har en plattform där vi kommer att delta i utvecklingen av framtidens lantbruk. Vi har en fantastisk portfölj med både standardmaskiner av hög kvalitet och spjutspetsteknik, säger Hasse Ripa, vd för Swedish Agro Machinery i ett pressmeddelande.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 11 oktober 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste