Lantbruksdäck från Bridgestone nu i Sverige

Bridgestones europeiska lantbruksavdelning satsar nu på Sverige. Det innebär att man nu kan köpa företagets lantbruksdäck hos det svenska återförsäljarnätverket.  

Brigdestones lantbruksdäck VX och VT finns nu tillgängliga på den svenska marknaden när företagets europeiska lantbruksavdelning satsar på nya marknader. Foto: Bridgestone

– Bredden i vårt däcksortiment gör att vi kan erbjuda helhetslösningar till våra lantbrukskunder, säger Lars Bergmark, som sedan 1 oktober är ny Country Manager för Bridgestone Sweden i ett pressmeddelande.  

Att satsa på Sverige är enligt Bridgestone ett naturligt steg i företagets utveckling inom lantbrukssegmentet.

– Att ligga i framkant när det gäller ny teknik är ett av våra fokusområden. Vi tittar ständigt på att utveckla nya tekniker och material, för att kunna tillverka däck som hjälper våra kunder till produktivitet och effektivitet. Att satsa på den svenska marknaden känns helt rätt och vi ser att våra lantbruksdäck har en stor potential i Sverige, säger Lars.

Bridgestone erbjuder däck som passar både fält och transportarbete och som går under benämningarna VX och VT. De sistnämnda däcken är dessutom kompatibla med CTI, ett system för reglerbart däcktryck.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 17 november 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste