Drivning nu på alla Farma-vagnar

I samband med företagets 30 åriga jubileum erbjuder man nu drivning som tillval på samtliga vagnsmodeller. Drivningen kan fås antingen som rull-eller navdrift med två- och fyrhjulsdrift.

Farma inleder jubileumsåret 2022 med att erbjuda drivning i form av rull- eller navdrift till alla sina vagnsmodeller. Foto: Farma

Fors MW, företaget bakom skogsvagnarna från Farma, grundades 1992 av Leif Fors. Den första vagnen ritades upp från fabriksgolvet och i år firar företaget 30 år.

– Vi har Svenska skogsägare att tacka för mycket så 2022 ska det sannerligen firas. Sen är det extra kul att vi på Elmia Wood kommer att släppa vår livs största nyhet. Det om något passar väl ett firande av en 30-åring säger Ulrica Fors, VD Fors MW i ett pressmeddelande. 

I dag är Farma en av de mest sålda skogsvagnarna på marknaden både i Sverige och globalt där man erbjuder vagnar från sex till 17 ton.

– Att få inleda det här jubileumsåret med att nu kunna erbjuda drift på samtliga vagnsmodeller känns riktigt kul säger Anders Svensson Försäljningschef Skandinavien i en kommentar. 

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 20 januari 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera