Skapar tydliga underhållsplaner

Nu lanserar Farmers First en ny lösning för att det ska bli lättare för lantbrukare att hantera service av redskap och maskiner. 

 

Med det digitala verktyget Farmers First kan användaren samla sina digitala underhållsplaner och dela dem med andra i sin verksamhet. Foto: Farmers First


Med hjälp av Farmers First digitala underhållningsplaner, kan man få en god översikt över alla redskap och maskiner, oavsett märke eller typ. De digitala planerna hålls samlade och kan även göras tillgängliga för andra i verksamheten. Det skriver Farmers First i ett pressmeddelande. 

Med det digitala verktyget kan man länka samman användare, verkstäder och tillverkare och ha koll på hela maskineriet med underhåll och reservdelar och allt vad det innebär. Exempelvis: användningstid, service, kostnader, inställningar, manualer och dokumentation. Och detta kan göras med antingen datorn, plattan eller telefonen.

Idén till Farmers Frist togs fram av Anders Fridlund, Henrik Westin och Roger Wahlberg som alla har lång erfarenhet och kunskap om lantbruksmaskiner och branschen. Och förutom grundarna står flera aktörer från lantbruksbranschen bakom verktyget. 

 

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 10 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera