Träff om gödsel och spannmålsmarknaden

Beslut i årets grödor och vad säger spåkulan inför 2023?

Hur ska vi tänka när spannmålspriserna är höga och gödselmarknaden extrem? Med höga priser på både spannmål och gödning så blir det än viktigare med rätt beslutsstöd. Vi kommer att titta på hjälpmedel för rätt beslut när det gäller gödsling och bekämpning. Vi möts på Bjertorps Egendom och under evenemanget lyssnar vi också till odling av spannmål och oljeväxter och gödsel och inköp inför 2023, i lokalen Stallet.

Plats: Bjertorps Egendom Fyrunga, 535 91 Kvänum

Evenemanget görs i samarbete med Agroväst med Mark och vattenvård och Gröna Möten. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till lantbruksföretag med intresse för framtidens teknik som stöd för ett hållbart, lönsamt lantbruk. Vi bjuder på fika så därför är vi tacksamma för din anmälan.

Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 2022-06-07. Inför evenemanget sänds aktuell information ut. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se. 

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades måndag den 30 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste