Känner du Årets Hästföretagare?

Känner du en driven hästföretagare som är en förebild och kan inspirera andra? Fram till den 14 augusti kan du skicka in en nominering till utmärkelsen Årets Hästföretagare.

Fram till den 14 augusti kan du nominera till utmärkelsen Årets Hästföretagare. Foto: Mostphotos

Utmärkelsen delas ut av av Hästföretagarcentrum, som är ett samarbete mellan LRF Häst, Hästnäringens Nationella Stiftelse, Ludvig & Co och Hästnäringens riksanläggningar (Flyinge, Strömsholm, Wången).

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram goda exempel på framgångsrika hästföretagare som också är bra förebilder och som kan inspirera andra.

Alla kan skicka in en nominering, och det går även bra att nominera sitt eget företag. Det går att nominera verksamheter i alla storlekar och alla organisationsformer.

Kriterierna för att ta emot utmärkelsen i år är dels att verksamheten ska vara en god förebild för branschen och också vara till fullo anpassad till gällande regelsystem. Nomineringen kan bygga på ett område där verksamheten är särskilt framgångsrik, som exempelvis innovation, hållbarhetsfrågor, företagsutveckling eller god arbetsmiljö.

Skicka in din nominering här.

Tidigare vinnare av utmärkelsen är bland annat Hammarbergs gård samt Caroline Holm, som Jordbruksaktuellt skrivit om.

Vinnaren av Årets Hästföretagare 2022 får:

- Rådgivning av Spetsnätverket häst på Ludvig & Co i samarbete med LRF Häst.

- Grupputvecklingsaktivitet, konferens och kompetensutveckling på en av Hästnäringens Riksanläggningar (Flyinge, Strömsholm och Wången i samverkan med Hästnäringens Nationella Stiftelse) för upp till fem personer. Digitalt eller på plats, hänsyn tas till önskemål av vinnaren.

- Utbildning hos Prevent

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 09 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Traktorers utveckling och funktionerna vi inte tänker på att vi använder

Krönika: Sedan den första traktorn började att tillverkas i slutet på 1800-talet så har maskinen utvecklats på många olika sätt för att följa med utvecklingen i de agrara näringarna. Självklart i framför allt motoreffekt och växellådor men samtidigt har även ett intensivt arbete pågått med olika funktioner för att förbättra förarkomfort, effektivitet, säkerhet och design.

 

Kommentera