Borgeby Fältdagar får ny mässansvarig

Rickard Karlsson tar över som mässansvarig för Borgeby efter Andreas Mårtensson, som efter åtta år valt att gå vidare med nya äventyr i arbetslivet.

Rickard Karlsson tar över som mässansvarig för Borgeby Fältdagar. Foto: HIR Skåne

Rickard Karlsson har en bred lantbrukserfarenhet, han är uppvuxen på en mjölkgård utanför Götene i Västergötland och utbildad lantmästare. Tidigare har han arbetat inom växtodlingsrådgivargruppen på HIR Skåne och som driftsledare på en växtodlingsgård. Det skriver HIR Skåne i ett pressmeddelande.

– Vi är övertygade om att Rickard kommer bli en utmärkt mässgeneral för att ta Borgeby Fältdagar in i framtiden tillsammans med vårt erfarna mäss-team på HIR Skåne, våra medarrangörer, utställare och besökare säger Pär Martinsson, VD på HIR Skåne.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 20 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Traktorers utveckling och funktionerna vi inte tänker på att vi använder

Krönika: Sedan den första traktorn började att tillverkas i slutet på 1800-talet så har maskinen utvecklats på många olika sätt för att följa med utvecklingen i de agrara näringarna. Självklart i framför allt motoreffekt och växellådor men samtidigt har även ett intensivt arbete pågått med olika funktioner för att förbättra förarkomfort, effektivitet, säkerhet och design.

 

Kommentera