Borgeby Fältdagar får ny mässansvarig

Rickard Karlsson tar över som mässansvarig för Borgeby efter Andreas Mårtensson, som efter åtta år valt att gå vidare med nya äventyr i arbetslivet.

Rickard Karlsson tar över som mässansvarig för Borgeby Fältdagar. Foto: HIR Skåne

Rickard Karlsson har en bred lantbrukserfarenhet, han är uppvuxen på en mjölkgård utanför Götene i Västergötland och utbildad lantmästare. Tidigare har han arbetat inom växtodlingsrådgivargruppen på HIR Skåne och som driftsledare på en växtodlingsgård. Det skriver HIR Skåne i ett pressmeddelande.

– Vi är övertygade om att Rickard kommer bli en utmärkt mässgeneral för att ta Borgeby Fältdagar in i framtiden tillsammans med vårt erfarna mäss-team på HIR Skåne, våra medarrangörer, utställare och besökare säger Pär Martinsson, VD på HIR Skåne.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 20 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på. 

Kommentera