Pöttingers fronttank Amico F skapar möjligheter

Amico F skapar i kombination med exempelvis Pöttingers kultivator Terria möjligheten att placera gödning samtidigt som mellangröda sås. Två olika storlekar på tankarna erbjuds.

ISOBUS är standard på alla Amico F tankar. Foto: Pöttinger

Tankarna finns i storlekarna 1 700 liter eller 2 400 liter. Tanken kan vara uppdelad med en vägg 60/40, för att lättare få med sig rätt volym av gödning och utsäde. Vill man ha hela tanken med bara gödning eller bara utsäde fungerar även det. Behövs inte väggen kan man även få tanken som singelversion.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 14 november 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vikten av att fira det lilla

Krönika: Årets odlingssäsong är inte över än, och det finns en risk att det blir en lång och utdragen höst innan höstbruket kan anses vara klart. Det har varit ett utmanande år likt 2018, men vädret detta år kom i fel ordning i många delar av vårt avlånga land. Att dagarna varit svårplanerade är vi nog många som kan hålla med om. Att vi jobbar i en bransch där vi måste anpassa oss efter moder jord har varit extra tydligt det här året och kan av den anledningen leda en konstant känsla av motvind när man ständigt får kämpa. För att orka jobba vidare och få ihop detta år behöver vi få in glädjen i vår vardag. Genom att försöka lirka fram de små ljusglimtarna och försöka lyfta dem, kan vi få hjälp att orka kämpa i mål.

 

Kommentera