Bala Agri fyller 40 år

Under 2023 firar Bala Agri 40 år som tillverkande företag i Sverige. I mer än fyra decennier har de tillverkat bland annat vagnar av olika slag, vedmaskiner, produkter för djur & balhantering och nu även Vretens skogsvagnar och vägsladdar.

Bala Agris balvagn. Foto: Bala Agri

– Den resa vi har gjort som företag har resulterat i ett konkurrenskraftigt utbud och många omtyckta produkter hos kunder  runt om i hela världen. Sedan fem år tillbaka äger vi och tillverkar även Vretens skogsvagnar och vägsladdar, vilket har hjälpt oss mycket i steget mot att bli en komplett tillverkare av redskap åt våra kunder, säger Kristian Jonsson, vd för Bala Agri i ett pressmeddelande.

Framöver kommer de fortsätta att utmana sig själva i deras produktutveckling och marknad med konkurrenskraftiga erbjudanden, menar Bala Agri.

– Vi letar ständigt nya lösningar som skapar positiv förändring och är med och bidrar till långsiktig trygghet. Tillsammans med våra kunder vill vi öka lant- och skogsbrukarens och entreprenörens frihet, förbättra användarupplevelsen och underlätta det dagliga arbetet på svenska gårdar.

– Vi vill säga ett stort tack till alla våra kunder, leverantörer och återförsäljare som har varit med oss under våra första 40 år. Nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta utveckla det svenska lant- och skogsbruket.

– Vi fortsätter vår offensiva resa att utveckla och tillverka moderna produkter av hög svensk kvalitet som underlättar och gör skillnad på riktigt för våra kunder, säger Kristian Jonsson, VD, Bala Agri.

 

Bala Agri erbjuder bland annat:

Balvagnar, Dumpervagnar, Djurvagnar, Spannmålsvagnar, Vreten timmervagnar/vägsladdar, Vedmaskiner, Produkter för djur och balhantering, Adaptrar m.m.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 01 februari 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste