Han blir Sverigechef för Deutz Fahr

Från och med 1 januari 2024 tar den danske Deutz-Fahr importören MONI Worldwide över ansvaret för försäljning och service av Deutz-Fahr i Sverige. Tobias Lundgreen blir Sverigechef och är den första att presenteras som nyanställd hos MONI Worldwide.

Tobias Lundgreen blir den förste att ansluta sig till MONI Worldwide:s team. Foto: MONI Worldwide

Tobias är uppvuxen på en gård i Skåne och har både serviceteknisk bakgrund från Lantmännen Maskin och erfarenheter från Söderberg & Haak där han nu arbetar som Brand Manager för Deutz-Fahr och Dalbo.

– Jag är mycket förväntansfull och mitt mål är att hålla mycket nära kontakt med leverantörer, säljare, serviceorganisationer och givetvis kunderna. Jag vill att vi ska skapa mer liv runt Deutz-Fahr i Sverige, de tyska traktorerna förtjänar mycket större distribution, säger Tobias Lundgreen, i ett pressmeddelande.

MONI Worldwide:s vd Henrik Hansen gläder sig över att få in en erfaren och kunnig kille med bred lantbruks- och maskinbakgrund.

– Att få in Tobias som förste man i Sverige för MONI ser jag som mycket positivt och roligt. MONI Worldwide:s mål är att Deutz-Fahr ska nå en marknadsandel på 6–10 procent i Sverige för traktorer över 100 hästkrafter. Detta ska uppnås genom ett starkt återförsäljarnätverk, delegering av ansvar och en skarp prissättning på utvalda modeller. I Danmark under 2022 tredubblade Deutz-Fahr sin marknadsandel från 2021 genom att jobba på detta vis, säger Henrik Hansen.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 09 juni 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste