SIP förstärker sin position i Skandinavien

Slovenska tillverkaren av jordbruksmaskiner SIP (SIP Strojna Industrija d.d.), välkomnar Tomi Korpinen från Finland som regional försäljningschef för Skandinavien.

Tomi Korpinen från Finland tillträder som regional försäljningschef för SIP i Skandinavien. Foto: SIP

Slovenska SIP har specialiserat sig på tillverkning av vallmaskiner, och företaget har funnits i över 65 år.  De exporterar sina maskiner till över 30 länder, med stor marknad i Frankrike, Österrike, Schweiz, Tyskland och Italien.

Tomi Korpinen som har över 20 års erfarenhet av vallmaskiner och tidigare jobbat för de största och ledande märken inom branschen antar nu rollen som regional försäljningschef för SIP i Skandinavien.

– Enligt min erfarenhet passar SIP:s maskinutbud väldigt bra till den skandinaviska marknaden eftersom de erbjuder maskiner både till små och stora gårdar, och till krävande entreprenadarbeten. I företagets utbud av maskiner finns till exempel en 15 meters slåtterkross som är bredast i sitt segment. För tillfället strävar SIP efter att växa i hela Skandinavien och söker aktivt nya återförsäljare på den svenska marknaden, säger Tomi Korpinen i ett pressmeddelande.

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 19 september 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vem är politikernas bästa vän?

Krönika: Höj självförsörjandegraden, öka beredskapen, stärk livsmedelsförsörjningen! Förslagen om hur detta kan göras är många, men på andra sidan av samma mynt exploateras mark årligen. Det är förvisso ett annat tema på krönika än det jag tänkt, men det knyter an till ämnet. Vem är politikernas bästa vän? Vad jag förstår ska aktuella kapitel i miljöbalken utredas och förhoppningsvis leda mot ett starkare skydd av jord- och skogsbruksmark. Då kan markägare förhoppningsvis slippa årsvisa tvister mot maktgalna bolag som yrkar på att de ska tillgodose väsentliga samhällsintressen. Vad är det, om det inte är att skydda den brukbara mark som finns?

 

Kommentera