”Skönt och komma hemifrån”

En som ska åka ner till Agritechnica med Axima är Magnus Fyrbonde. Han driver lantbruksföretag med sin bror Anders, runt Ödeshög i Östergötland.

Magnus Fyrbonde driver Fyrbondegården tillsammans med sin bror Anders runt Ödeshög. Inriktningarna är växtodling, grisuppfödning och maskinstation. Magnus ser fram emot resan till Agritechnica tillsammans med brorsonen Wictor, som åker dit för första gången. Foto: Privat

– Från början till slut har det här varit ett jädra skitår egentligen. Så det ska bli skönt att komma i väg och tänka på lite annat! säger Magnus Fyrbonde, och syftar på den tuffa odlingssäsongen.

Det är fjärde gången han åker ner till mässan med Axima. Denna gång följer även brorsonen Wictor med för första gången.

– Det är alltid ett glatt gäng och det brukar vara väldigt roligt på bussen. Sedan bokar ju Axmia in lite visningar bland de varumärken som de säljer. Det ska bli kul att se vad det finns för nyheter. För nu var det ju ett tag sedan mässan var. Alla stora är ju där. Det är kul! säger Magnus.

Vad är det bästa med mässan?

– Att gå runt och prata med folk och träffa kollegor. Jag tycker framförallt att det är roligt att träffa produktfolk. Det är bra att få ansikten på sådana man ringer och pratar med.

Något särskilt du ser fram emot?

– Det handlar mycket om att komma hemifrån en stund och träffa folk. Det är en väldigt avslappnad och trevlig mässa att gå på. Den är ju väldigt stor, och vi ska gå där i två dagar. Jag brukar gå ett varv runt första dagen för att få en överblick och sedan kan man fördjupa sig mer dag två.

Agritechnica pågår mellan den 12-18 november i Hannover, Tyskland.

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 09 november 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste