Lantmännen Maskins tekniker på utbildning

14 av Lantmännen Maskins servicetekniker har nyligen genomfört en avancerad serviceutbildning hos HARDI i Danmark.

Hela gänget samlade! Foto: HARDI 

Danska HARDI grundades 1957 och har sedan många år ett samarbete med svenska Lantmännen Maskin. HARDI tillverkar växtsyddsprutor och Lantmännen har ett stort utbud av deras produkter.  

– Vi har ett bra samarbete med HARDI. Därför är det naturligt för oss att vi samlar våra servicetekniker och besöker HARDI för att på plats kunna genomföra dessa fördjupningsutbildningar både teoretiskt och praktiskt, säger Kent Olandersson på Lantmännen Maskin, i ett pressmeddelande.  

Under utbildningen fick deltagarna djupdyka i den senaste spruttekniken med det helt nya AEON-konceptet med datorplattformen SmartCom, HARDI Service Tool electronic diagnostics system samt nya HC 8700 och HC 9700 manöverboxar. Det lades även fokus på serviceuppdateringar på NAVIGATOR i. 

– Det har kommit en hel del nyheter på AEON-sprutan, till exempel pulserande munstycken, HC 8700 och HC 9700. Det är viktigt att förmedla denna kunskap så att den även finns hos Lantmännen Maskin, säger Kent Olandersson. Foto: HARDI  
Trots en kall vinter i Danmark så var de ute på demobanan och både undersökte och testkörde system som AutoTerrain och PulseSystem. Foto: HARDI 

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 09 februari 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste