Trejon utökar sitt eftermarknadsteam

För att förstärka sin service och kompetens gentemot sina återförsäljare och kunder utökar Trejon sitt eftermarknadsteam genom att rekrytera Johan Lundgren.

Trejon välkomnar Johan Lundgren till företagets eftermarknadsteam. Foto: Trejon

Johan Lundgren tillträdde sin roll på Trejon den 8 januari. Han har över 13 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin, med fokus på innovation och utveckling.

”Johans passion för lantbruk och maskiner, rotad i en uppväxt på en gård, kombinerat med hans tekniska expertis, gör honom till ett perfekt tillskott för att stärka upp både den tekniska supporten och produktutvecklingen hos Trejon.”, skriver Trejon i ett pressmeddelande.

– Det som lockade med jobbet på Trejon var att få jobba i ett företag med brett produktutbud och få möjligheten att arbeta närmare återförsäljare och branschfolk än jag har gjort tidigare, berättar Johan Lundgren

Nyckelspelare

Johan kommer att ha en betydande roll i Trejons team inom teknisk support. Han kommer också att vara delaktig i utvecklingen av Trejons egna varumärken.

– Då tekniskt kunnande och support är nyckelområden för oss som tillverkare och grossist är vi extremt glada över att kunna rekrytera Johan till vårt team. Han kommer in med både rätt kunskap och rätt inställning och han kommer att vara värdefull för oss när vi fortsätter växa och utvecklas, säger Henrik Johansson, vd på Trejon.

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 21 februari 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste