Case IH utökar sitt försäljningsområde

Case IH förstärker sin position i mellersta Sverige samt på Gotland genom att knyta till sig tre nya återförsäljare.

Case IH Puma 260 AFS Connect, en 9,5 tons traktor med 300 hästkrafter. Foto: Ausrine Öhrström

De nya återförsäljarna har lång erfarenhet från maskinbranschen och kommer att serva nya och gamla Case IH-kunder med både reservdelar, service och nya maskiner, skriver Case IH i ett pressmeddelande.

Roland i Slandrom som startades 1977 kommer i framtiden att representera Case IH och ska

Stefan Grandell och Martin Aronsson från Roland i Slandrom. Foto: Case IH

täcka in området runt Östersund med omnejd. Företaget är ett av de äldsta i området och har sex anställda. Ansvariga för Case IH-försäljningen kommer vara Stefan Grandell och Martin Aronsson.

Mellersta Sverige

I Delsbo kommer Case IH:s maskiner att säljas av det nystartade familjeföretaget Glantz Maskiner AB med Esbjörn, Erik och Pelle Glantz i spetsen. Deras försäljningsområde täcker norra Gävleborgs län och norrut upp till Sundsvall. Trots att företaget är nystartat finns det gedigen erfarenhet av lantbruksmaskiner. Service och reservdelar kommer att erbjudas redan från dag ett.  

Den tredje nya återförsäljaren är nystartade Gevab på Gotland i Roma som ägs och drivs av Joel Eckard. Förutom Joel jobbar två andra personer i företaget och inom kort planerar man för att anställa en till mekaniker. Joel har gedigen erfarenhet från branschen och har jobbat praktiskt med lantbruk och entreprenadmaskiner, samt jobbat med handel med entreprenadmaskiner. ( Bild från Gevab saknas ). 

– Vi hos Case IH är glada över våra nya samarbeten och vi ser en god potential i de tre företagen. Efter några års frånvaro känns det väldigt positivt att kunna höja servicenivån och öka närvaron i dessa områden, säger Daniel Lilja, försäljningschef Case IH.

Gänger från Glantz Maskiner AB. Från vänster Pelle Glantz, Erik Glantz, Hanna Glantz, Emil Glantz, Mattias Käller och Esbjörn Glantz. Foto: Case IH

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 03 april 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste