Avveckling av RJ Maskiner AB

Styrelsen för RJ Maskiner har beslutat för att avveckla bolaget. Avvecklingen kommer att ske successivt under 2024.

 

RJ Maskiner avvecklar bolaget succesivt under 2024.
 Foto: Mostphotos


Avvecklingen beror på en svag marknad inom bolagets portfölj de senaste åren och berör fyra anställda, skriver RJ Maskiner i ett pressmeddelande.

RJ Maskiner kommer att sälja ut de maskiner och reservdelar som finns i lager. Försäljningen av reservdelar kommer att fortsätta under tiden bolaget avvecklas.

Det blir moderbolaget Grönt Maskin AS som tar över garantiansvar för sålda maskiner. Avtal görs med serviceverkstäder som kommer att utföra eventuella reparationer under garantitiden.

 

RJ Maskiner AB

RJ Maskiner AB är sedan 2015 ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Grönt Maskin AS (grontmaskin.no) som ägs av norska lantmännen Felleskjöpet (felleskjopet.no). I koncernen ingår det totalt åtta företag i Norge och Sverige alla med anknytning till den gröna sektorn, Grönt AS ambition är att vara den ledande aktören inom den gröna näringen i Skandinavien.Källa: RJ Maskiner 

 

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 16 april 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera