Inviger ny maskinanläggning

Lantmännen Maskin inviger en ny anläggning i Nyköping, som blir den största i Sverige.

Enligt Peter Annas, vd på Lantmännen Maskin är den nya maskinanläggningen i Nyköping ett exempel på förbättringar man genomför nu. Foto: Lantmännen Maskin

– Detta är en satsning som kommer att underlätta för lantbrukarna i Sörmland. Vi kommer att kunna erbjuda ett större utbud och förbättrade servicemöjligheter och förhoppningsvis kunna stödja lantbrukaren inför och under den viktigaste skörden på länge, säger Peter Annas, vd på Lantmännen Maskin i ett pressmeddelande.

Peter Annas, vd på Lantmännen Maskin. Foto: Carolina Wahlberg

Den nya anläggningen invigdes den 3 maj och inleddes med att Peter Annas klippte bandet, ihop med Arvid Lindgren, lantbrukare och distriktsordförande i Lantmännens distrikt Sörmland och platschef Mathias Jensen. Totalt besökte 300 lantbrukare invigningen.

– Vi har löpande dialog med våra medlemmar – aktiva lantbrukare – hur vi bäst kan utveckla verksamheten och underlätta deras vardag. Satsningen på en ny maskinanläggning i Nyköping är ett exempel på förbättringar som vi nu genomför, säger Peter.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 10 maj 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera