Ny version av lastsäkring till Multicargos balvagnar

Enligt Trejon som presenterar nyheten används tre band för att säkra lasten. Detta ska bidra till ökad flexibiliteten och bättre markfrigång med säkringen i nedre positionen.

Enligt Trejon är den stora fördelen att balarna säkras utan behov av manuellt arbete, vilket sparar tid och ökar effektiviteten. Foto: Trejon

Den nya lastsäkringen syftar till att möta användarnas unika behov och förenkla det dagliga arbetet genom optimerade baltransporter.

– Just att kunna vara mer flexibel med att banden blir så kompakta i sitt nedfällda läge är något som efterfrågats. Att vi nu får tre band gör också att säkringen bättre passar till olika dimensioner och kunders unika behov, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon, i ett pressmeddelande.

Hydraulisk lösning

Balvagnarna från Multicargo finns i flera storlekar, och de erbjuds med ett brett sortiment av tillbehör. Den nya lösningen för lastsäkring är det senaste tillskottet. Tidigare versioner med sidogrindar i metall finns fortfarande tillgängliga.

Den nya lastsäkringen bidrar till en stabil och säker transport av balar i olika storlekar och former. Med tre spännband på varje sida som fälls ned var för sig med hjälp av hydraulik underlättas lastning och lossning. Foto: Trejon
Flaket ligger fritt medan banden går ihop strax under plattformsnivån, vilket underlättar snabb och enkel lastning/lossning även med banden nedfällda. Foto: Trejon

 

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 14 maj 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera