Findus har fått ny vd

Henrik Hjalmarsson blir ny vd för Findus, han tar över efter Jari Latvanen som efter strukturella förändringar inom företaget lämnade sin post som vd.

Henrik Hjalmarsson är från och med den första september vd och kommersiell direktion på Findus Sverige AB. Foto: Findus
Henrik har arbetat på Findus sedan 2006. Han har främst jobbat inom de kommersiella delarna, samt inom inköp och logistik.

– Henrik har i sin roll som Kommersiell direktör spelat en viktig roll för Findus utveckling. Med sin kommersiella erfarenhet har han goda förutsättningarna för att bygga ett starkt och konkurrenskraftigt företag tillsammans med resten av organisationen. Jag är mycket glad över att Henrik har tackat ja till att leda Findus verksamhet i Sverige, säger James Hill, CEO för Findus Grou, i ett pressmeddelande.

– Det är med stor glädje och stolthet jag tar mig an rollen som VD för ett av Sveriges största livsmedelsföretag med ett fantastiskt starkt varumärke. Jag ser fram emot att tillsammans med mycket kompetenta medarbetare leda Findus till fortsatt framgång i en dynamisk livsmedelsbransch, säger Henrik Hjalmarsson, ny VD för Findus Sverige AB.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

Artikeln publicerades onsdag den 03 september 2014

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Relaterat

Senaste